default_mobilelogo

Energiek verbouwen

Handen uit de mouwen, met onderstaande tips zet je ├ęcht grote energiestappen. Deze lijst is niet compleet, laat het ons weten waar je nog meer graag tips over krijgt dan gaan wij aan de slag! 
Met de laptop of tablet op schoot kun je al een heleboel informatie over energiek verbouwen inwinnen. We zetten graag een paar websites op een rijtje. Daarnaast kun je op verschillende plekken in de buurt persoonlijk advies inwinnen.

Bij het Servicepunt Woningverbetering (Singel 85, Schiedam) kun je een gratis energiescan aanvragen. Dit is een mooie start om te kijken waar jij het meeste kan besparen. 

Ook de Woonwijzerwinkel (Directiekade 2, Rotterdam) geeft advies over duurzame woonoplossingen. Met de waterbus (lijn 181) vaar je er binnen een kwartiertje naartoe. 

Daarnaast vind je op de volgende websites veel waardevolle tips: 

Over Energiek Schiedam

Energiek Schiedam maakt zich hard voor een energieneutrale stad in 2030, maar liever eerder. We doen dit door duurzame energieprojecten te realiseren, door mensen met een hart voor duurzaamheid bij elkaar te brengen en de gemeente te ondersteunen. Meedoen? Neem dan contact met ons op. Samen werken we aan een energieneutraal Schiedam!