Privacyverklaring Energiek Schiedam

Deze website is eigendom van:

Coöperatie Energiek Schiedam U.A.
De Gaarden 24
3124 WH Schiedam

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63285851.

In deze privacyverklaring leest u hoe wij omgaan met persoonsgegevens.
Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Energiek Schiedam houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • je persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze aan ons zijn verstrekt (zoals het beantwoorden van een vraag of het registreren van je lidmaatschap);
  • het verwerken van je persoonsgegevens beperken tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • je uitdrukkelijke toestemming vragen als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van je persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • géén persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • op de hoogte zijn van je rechten omtrent je persoonsgegevens, je hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Energiek Schiedam zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens. Heb je na het doornemen van onze privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen of wil je contact met ons opnemen, dan kan dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Welke gegevens verwerken wij?
Wanneer je het contactformulier invult, dan beschikken wij over de volgende gegevens:

  • Je naam
  • Je e-mailadres
  • Je IP-nummer

Wanneer je ons rechtstreeks een e-mail stuurt, dan weten wij:

  • je naam of de naam die je in je e-mailprogramma hebt ingevoerd

Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om je bericht te kunnen beantwoorden.


Deze gegevens worden door software waarin het contactformulier is gemaakt opgeslagen op onze webserver en worden van daaruit doorgestuurd naar een van onze mailboxen. Dit gebeurt via een versleutelde verbinding, die te herkennen is aan het groene slotje en de aanduiding https:// voor de URL.

Cookies
Deze website maakt géén gebruik van cookies.

Hoe lang bewaren wij je persoonsgegevens?
Wij bewaren je persoonsgegevens nooit langer dan noodzakelijk is voor de doel(en) waarvoor je ze aan ons hebt verstrekt.

Wil je je toestemming inzien of intrekken?
Jekunt ons te allen tijde vragen om aan jou te overleggen welke persoonsgegevens wij van je verwerken. Ook kun je op elk gewenst moment aanpassen welke gegevens wij van jou verwerken of je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens helemaal intrekken. Stuur ons hiervoor een verzoek per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan binnen 4 weken op je verzoek reageren.

Beveiliging
Het berichtenverkeer tussen je pc, telefoon of tablet en deze website verloopt via SSL/HTTPS. Dit houdt in dat het verkeer is versleuteld. Hiermee wordt ongewenst ‘afluisteren’ door derden voorkomen. Daarnaast wordt deze website door beveiligingssoftware gemonitord. Hiermee worden pogingen om van buitenaf toegang tot de beheeromgeving van de website - en zo tot persoonsgegevens - tijdig gesignaleerd en tegengehouden. Mocht er, alle beveiligingsmaatregelen ten spijt, toch een datalek voorvallen, dan melden wij dit direct bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in het privacybeleid
Zodra het privacybeleid wijzigt, vind je deze wijzigingen op deze pagina terug. Wij stellen je daar niet actief van op de hoogte.

Wanneer wij op deze website verwijzen naar een externe website, dan verlaat je onze website en kan het zijn dat je op een website terechtkomt waar cookies of trackers zijn geplaatst. Energiek Schiedam heeft hier geen inzage in en kan dus ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele verzameling van persoonsgegevens door deze externe websites.

Door het hokje 'Ja, ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens op een wijze zoals beschreven in de privacyverklaring' aan te vinken, geef je aan dat je akkoord gaat met het bovenstaande.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.