default_mobilelogo

De gemeente Schiedam heeft zich opgeworpen als koploper in de transitie om zonder gas woningen te gaan verwarmen. Zij heeft hiervoor een GreenDeal getekend, samen met 29 andere gemeenten. Energiek Schiedam volgt dit traject op de voet en draagt eraan bij. 

Koplopers Van Gas Los

Sta jij te trappelen om van gas los te gaan? Zin om op een informele manier ervaringen uit te wisselen? Wij brengen koplopers bij elkaar om kennis, inspiratie en ervaringen te delen zodat het verduurzamen van je huis makkelijker wordt. Ben jij een ambitieuze Schiedammer en sta je te trappelen om je huis te verduurzamen? Neem contact op!

Pilots ‘alles elektrisch’

Ben je nog enthousiaster en wil je ook daadwerkelijk zo snel mogelijk van gas af? We zoeken een aantal deelnemers voor pilots ‘alles elektrisch’. Je krijgt hulp van de experts van Servicepunt Woningverbetering, de gemeente en natuurlijk Energiek Schiedam. Voorwaarden voor deelname is dat je woningeigenaar bent en als je in een VvE woont dat deze maximaal 1 ander huishouden betreft. Meer informatie over de pilot? Neem contact op!

Wijk Energiek Groep

Bewoners van Groenoord en Nieuwland denkt mee rondom van gas los in hun wijken, genaamd de Wijk Energiek Groep (WEG). Wij vinden het geweldig dat de bewoners zo vroeg betrokken worden en hebben aangeboden als onafhankelijke adviseur op te treden. Zo zijn we bij de bijeenkomsten van de WEG en schreven we een advies aan de projectgroep.

Over Energiek Schiedam

Energiek Schiedam maakt zich hard voor een energieneutrale stad in 2030, maar liever eerder. We doen dit door duurzame energieprojecten te realiseren, door mensen met een hart voor duurzaamheid bij elkaar te brengen en de gemeente te ondersteunen. Meedoen? Neem dan contact met ons op. Samen werken we aan een energieneutraal Schiedam!