Het derde energiecafé van dit jaar draait volledig om de kansen en mogelijkheden van zonnepanelen op gemeenschappelijke daken van Verenigingen voor Eigenaars.


We zijn deze avond te gast bij SHOP, de ontmoetingsplek voor ondernemend Schiedam. Toepasselijk, want als VvE 'onderneem' je in zekere zin ook. Zeker als je aan de slag gaat met het verduurzamen van vastgoed.

De volgende sprekers staan op het programma:
  • Walther van Houten, voorzitter van het VvE Platform Schiedam vertelt hoe het zonnedak op de Spieringsehoekflat tot stand is gekomen. Wat kwam daar allemaal bij kijken? En wat leveren de inspanningen en investeringen uiteindelijk op?
  • Dolf Bierhuizen en Baki Cimtay van Energiek Schiedam laten zien welke mogelijkheden er zoal zijn en welke weg er bewandeld dient te worden. Er wordt ingezoomd op drietal scenario’s en wat dat voor een VvE betekent.
Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen en na te praten.

De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en gezien de beschikbare ruimte is aanmelden wenselijk. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van het aantal personen.

Wij kijken uit naar een energieke Schiedamse avond!

TIP
Download alvast ons stappenplan Blauwdruk Zon op VvE.

Samen zijn we om

Wij zijn Energiek Schiedam | om. Samen met tientallen andere lokale energie coöperaties vormen wij het groenste energiecollectief van Nederland: om | nieuwe energie. Door onze krachten te bundelen kunnen we als collectief 100% duurzame en lokale energie leveren in onze eigen regio. Dat maakt dat we als collectief al 5 keer zijn uitgeroepen tot meest duurzame energieleverancier van Nederland. Samen zijn we om.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.