default_mobilelogo

Heb je last van optrekkende kou? Wil je graag je kruipruimte isoleren, maar staat deze regelmatig vol water? Marleen en Ronald uit de Smetanalaan in Groenoord hebben precies hetzelfde probleem. Ze gingen op zoek naar een oplossing en kwamen uit bij Belbeton® bodemafsluiter.

Isolatie met schuimbeton
Belbeton®, ook wel schuimbeton genoemd, is een mengsel van beton en schelpen. Volledig samengesteld uit natuurlijk materialen dus. Met een laag van ongeveer 16 centimeter creëer je een droge, goed geïsoleerde kruipruimte. Leidingen en kabels kunnen netjes worden weggewerkt en het is ook mogelijk om drainage te laten aanleggen.

Voordeliger met collectieve korting
Marleen en Ronald hebben ook uitgezocht wat deze vorm van isolatie kost. Dat kan per woning verschillen. In hun geval bedroegen de kosten € 1750. Wanneer er meerdere bewoners uit dezelfde straat meedoen, wordt een collectiviteitskorting gegeven. Bij drie woningen gaat het om 15% korting, bij vijf zelfs om 20%. Op een bedrag van € 1750 scheelt dat dus al gauw € 350!

Interesse?
Marleen en Ronald zijn bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je benieuwd bent naar de ervaring van een bewoner bij wie de werkzaamheden al zijn uitgevoerd, dan kun je terecht bij Jeroen van Heest (Smetanalaan 13).

Documentatie
Van Dijk Maasland - brochure Belbeton® vochtwerende kruipruimte-isolatie
Van Dijk Maasland - flyer Belbeton® vochtwerende kruipruimte-isolatie

Over Energiek Schiedam

Energiek Schiedam maakt zich hard voor een energieneutrale stad in 2030, maar liever eerder. We doen dit door duurzame energieprojecten te realiseren, door mensen met een hart voor duurzaamheid bij elkaar te brengen en de gemeente te ondersteunen. Meedoen? Neem dan contact met ons op. Samen werken we aan een energieneutraal Schiedam!