default_mobilelogo

Op woensdag 11 december organiseren we samen met het Servicepunt Woningverbetering een informatieavond over infrarood verwarming.
Ben je particuliere huiseigenaar en heb je interesse in all-electric alternatieven voor aardgas en het warmtenet? Vanaf 19 uur ben je welkom in ontmoetingscentrum De Werf Kethel op de Kerkweg 46c in Schiedam. Dit ontmoetingscentrum is onlangs gerenoveerd en de verwarming van het gebouw vindt plaats op basis van infrarood. Onderdeel van het programma is een rondleiding door het gebouw. Wil je er bij zijn op 11 december? Meld je dan graag aan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Programma en uitnodiging volgen. Alvast zien wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan de menukaart die we binnen de pilot Alles-Elektrisch ontwikkeld hebben.

Over Energiek Schiedam

Energiek Schiedam maakt zich hard voor een energieneutrale stad in 2030, maar liever eerder. We doen dit door duurzame energieprojecten te realiseren, door mensen met een hart voor duurzaamheid bij elkaar te brengen en de gemeente te ondersteunen. Meedoen? Neem dan contact met ons op. Samen werken we aan een energieneutraal Schiedam!