default_mobilelogo
Inge Albregtse-Wijgerse is geen voorzitter meer van Energiek Schiedam. Zij heeft aangegeven de functie neer te leggen om zich met een aantal werkgroepen bezig te gaan houden. Het opzetten van de werkgroepen Energiek Thuis en VvE's hebben nu prioriteit. 

"Ik wil me kunnen focussen op een aantal onderwerpen en dat gaat niet als voorzitter. Energiek Schiedam wordt groter en heeft veel projecten lopen. Dat vraagt om een andere manier van besturen. Door af te treden kan de verandering ingezet worden die nodig is."

We zullen afscheid nemen van Inge als voorzitter op 28 november, als we ook afscheid nemen van het Energiecafé. Vooral zullen we Inge verwelkomen als trekker van de werkgroepen, waar we nog leden voor zoeken.

28 november is iedereen welkom vanaf 17 uur om een borrel met ons te drinken. We zullen terugblikken op het voorzitterschap van Inge en de activiteiten in het Energiecaf√© en een vooruitblik geven op het nieuwe jaar; Energiek Schiedam gaat de wijk in.

Over Energiek Schiedam

Energiek Schiedam maakt zich hard voor een energieneutrale stad in 2030, maar liever eerder. We doen dit door duurzame energieprojecten te realiseren, door mensen met een hart voor duurzaamheid bij elkaar te brengen en de gemeente te ondersteunen. Meedoen? Neem dan contact met ons op. Samen werken we aan een energieneutraal Schiedam!