default_mobilelogo

Kom je ook? Op 10 oktober 2019 wordt er ook in Schiedam weer werk gemaakt van de Dag van de Duurzaamheid. Energiek Schiedam en de gemeente hebben, samen met andere organisaties, een mooi programma samengesteld.

Deze interactieve avond is van 19.00-21.30 uur in het verduurzaamde Wijkcentrum De Erker in West. Niet geheel toevallig waar wij samen de zonnepanelen gaan plaatsen. Deze avond ontmoeten verschillende duurzame instellingen en bewoners elkaar. Zij wisselen ideeƫn uit over duurzaamheid en geven die aan elkaar door. Uiteraard onder het genot van heerlijke duurzame hapjes en drankjes.

Energiek Schiedam zal een workshop houden over energiecoaches in de wijken. En Merel Segers zal ons meenemen in de Klimaatgesprekken, een veel beproefde methodiek om uit te vinden wat je belangrijk vindt en wat je vervolgens zelf kunt doen.

Meer informatie vind je hier.

Over Energiek Schiedam

Energiek Schiedam maakt zich hard voor een energieneutrale stad in 2030, maar liever eerder. We doen dit door duurzame energieprojecten te realiseren, door mensen met een hart voor duurzaamheid bij elkaar te brengen en de gemeente te ondersteunen. Meedoen? Neem dan contact met ons op. Samen werken we aan een energieneutraal Schiedam!