default_mobilelogo
Ook dit jaar organiseren we wederom een evenement samen met de gemeente op de dag van de duurzaamheid. Het thema dit jaar is "Nieuwe Energie maken we Zelf Samen".

Zet hem in je agenda: 10 oktober vanaf 19.00 bij Lentiz Life. Aanmelden kan via deze link of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verrassende workshops en inspirerende kennissessies
Denk jij ook mee over o.a. duurzame energie, afvalscheiding en mobiliteit? Over wat we samen kunnen doen om van Schiedam een duurzame stad maken? Leer wat je zelf thuis al kunt doen om energie te besparen en wat de plannen zijn in Schiedam om aardgasvrij te worden. Lees hier meer over de workshops.

  • Wanneer: Woensdag 10 oktober
  • Tijdstip: 19.00 tot 21.30 uur
  • Locatie: Lentiz Life College, Parallelweg 401, Schiedam
  • Aanmelden: Via deze link of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Energiebingo

We dagen iedereen uit om in actie te komen en mee te doen aan de energiebingo!

Via 9 verschillende missies willen we nieuwe energie op de kaart te zetten, door alle duurzame acties met #schiedamduurzaam te delen. Wie scoort de meeste duurzame punten in Schiedam?

Bingokaartje DagvandeDuurzaamheid schiedam


Over Energiek Schiedam

Energiek Schiedam maakt zich hard voor een energieneutrale stad in 2030, maar liever eerder. We doen dit door duurzame energieprojecten te realiseren, door mensen met een hart voor duurzaamheid bij elkaar te brengen en de gemeente te ondersteunen. Meedoen? Neem dan contact met ons op. Samen werken we aan een energieneutraal Schiedam!