Wil je aan de slag met energiebesparing of verduurzaming van je woning? Onze energiecoaches helpen je graag op weg. Als inwoner van Schiedam vraag je eenvoudig een gratis persoonlijk adviesgesprek aan.

Wat is een energiecoach?
De energiecoaches van Energiek Schiedam zijn vrijwilligers met een hart voor duurzaamheid. Zij hebben bij Hoom een speciale opleiding gevolgd en zijn hiermee bevoegd om advies te geven over energiebesparing. Tijdens een huisbezoek van ongeveer anderhalf uur krijg je tips voor eenvoudige en betaalbare aanpassingen, speciaal op jouw woning afgestemd. Advies per telefoon of beeldbellen is ook mogelijk.
De energiecoaches geven 100% gratis, onafhankelijk en vrijblijvend advies. Ze verkopen geen producten en zijn niet verbonden aan bepaalde leveranciers. 

Hoe bereid je je op het gesprek voor?
Het is handig als je de jaarafrekening van je energieleverancier bij de hand hebt. Zo krijgt de energiecoach nog beter inzicht in je huidige energieverbruik. Heb je specifieke vragen, zet ze dan alvast op papier. 

Handige tool: het HOOM-dossier
Het HOOM-dossier is een handige online quickscan voor huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen. Het geeft je inzicht in je energieverbruik en laat duidelijk zien wat verschillende energiebesparende maatregelen kosten én opleveren. De energiecoach helpt je het dossier aan te maken.


Vraag een gratis adviesgesprek aan

Het advies van de energiecoach is 100% gratis, onafhankelijk en vrijblijvend

Ja, ik wil advies van een energiecoach

Met dit formulier vraag je een gratis gesprek aan met een van de energiecoaches van Energiek Schiedam. Dit gesprek kan telefonisch of via beeldbellen (WhatsApp) plaatsvinden, maar de voorkeur gaat uit naar een huisbezoek - uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen. De energiecoach maakt je wegwijs in de mogelijkheden om energie te besparen en je woning te verduurzamen. 

Mijn gegevens

Vul s.v.p. je voornaam in

Vul s.v.p. je achternaam in

Vul s.v.p. een geldig e-mailadres in.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Maak s.v.p. een keuze

Mijn wensen voor het gesprek

Maak s.v.p. een keuze

Ongeldige invoer

Ik ken de energiecoaches van ...

We horen graag waar je de energiecoaches van kent

Ongeldige invoer

Meer weten?

Invalid Input

Mijn privacy

Bovenstaande gegevens zijn nodig om je als lid te kunnen inschrijven.

Ter voorkoming van spam vragen we je de driecijferige code in te typen. Is de code niet goed leesbaar, klik dan op 'maak nieuwe code'.
Maak nieuwe code De codes komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Samen zijn we om

Wij zijn Energiek Schiedam | om. Samen met tientallen andere lokale energie coöperaties vormen wij het groenste energiecollectief van Nederland: om | nieuwe energie. Door onze krachten te bundelen kunnen we als collectief 100% duurzame en lokale energie leveren in onze eigen regio. Dat maakt dat we als collectief al 5 keer zijn uitgeroepen tot meest duurzame energieleverancier van Nederland. Samen zijn we om.

Volg ons

Over deze website

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.