Omdat er geen agendapunten ter besluitvorming zijn, staat de Algemene Ledenvergadering van 23 november in het teken van een informatief programma over de energiecrisis. We hebben een aantal sprekers gevraagd om hierover hun licht te laten schijnen. 
 
  • Sjoerdsje Mensonides (Samen OM) vertelt wat de energiecrisis betekent voor de energiecoöperaties.
  • Evelijn van de Water (Energiebank Schiedam) en Hans van der Vlist (Energiek Schiedam) gaan in op wat gezamenlijk wordt gedaan om bewoners te helpen bij het tegengaan van de hoge energieprijzen.
  • Marcel van Henten (Gemeente Schiedam) vertelt over o.a. het EnergieBespaarTeam dat vanuit Nieuwe Energie voor Groenoord is opgezet.
 
Na afloop is er gelegenheid voor een drankje en napraten. De bijeenkomst is open voor niet-leden, dus neem gerust mensen mee die interesse hebben in het programma! 

Tijd: 20:00 – 21:30
Locatie: De Erker, Jan van Avennesstraat 32, Schiedam

Samen zijn we om

Wij zijn Energiek Schiedam | om. Samen met tientallen andere lokale energie coöperaties vormen wij het groenste energiecollectief van Nederland: om | nieuwe energie. Door onze krachten te bundelen kunnen we als collectief 100% duurzame en lokale energie leveren in onze eigen regio. Dat maakt dat we als collectief al 5 keer zijn uitgeroepen tot meest duurzame energieleverancier van Nederland. Samen zijn we om.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.