default_mobilelogo
Heb je vragen over duurzame energie of het opknappen van je eigen woning?
Heb je kennis over je eigen verbouwingen die je wilt delen?
Zoek je een inspirerende plek om een paar avonduurtjes te werken aan energiegerelateerde projecten?

Kom naar de inloopavond van Energiek Schiedam in het Energiecafe!

We nodigen je uit om langs te komen om andere energieke schiedammers te ontmoeten, ideeën uit te wisselen, informatie op te doen of kennis te delen. Wat jouw doel ook is, je bent van harte welkom. 

Vanaf 18:30 is het energiecafé op Hoogstraat 155a open voor iedereen met vragen over duurzaamheid of energie en voor jou. Je kunt langs komen voor een bakje koffie of een paar uur komen werken als je graag op een inspirerende plek zit. Als de koopavond afgelopen is om 21.00 doet het energiecafé zijn naam eer aan en staat er een koud drankje klaar.

Ook in augustus stellen wij het energiecafe elke donderdagavond open, bij voldoende animo zetten we dit het hele jaar door.

Over Energiek Schiedam

Energiek Schiedam maakt zich hard voor een energieneutrale stad in 2030, maar liever eerder. We doen dit door duurzame energieprojecten te realiseren, door mensen met een hart voor duurzaamheid bij elkaar te brengen en de gemeente te ondersteunen. Meedoen? Neem dan contact met ons op. Samen werken we aan een energieneutraal Schiedam!