default_mobilelogo
Ook dit jaar organiseren we wederom een evenement samen met de gemeente op de dag van de duurzaamheid.
Het thema dit jaar is "Nieuwe Energie maken we Zelf Samen".

Zet hem in je agenda: 10 oktober vanaf 19.00. 

In de ochtend van 10 oktober, landelijke dag van de duurzaamheid, zal er weer voorgelezen worden op basisscholen uit een boek dat speciaal voor deze dag geschreven is. Onze wethouders zullen onder andere gaan voorlezen op verschillende scholen door Schiedam. We zoeken nog meer voorleeshelden, meld je aan op http://www.parelsvanschiedam.nl/.

s Avonds zullen we een interessante avond organiseren rondom spraakmakende thema's van duurzame energie, zoals Aardgasvrije wijken, collectieve zonne-energie projecten, windmolens, fossielvrij reizen en de verwerking van afval. Je kunt 2 workshops volgen van ongeveer 45 minuten of kiezen voor een informatieve sessie.

Zet 10 oktober uur alvast in je agenda!

Start:         19:00 uur
Locatie:     Lentiz LIFE College, parallelweg 401


Programma

19:00 inloop
19:15 welkomstwoord
19:40 start workshop 1
20:40 start workshop 2
21:30 afsluiting 

Na de afsluiting is er mogelijkheid om onder het genot van een drankje nog na te praten over alles wat je gehoord hebt deze avond.


Over Energiek Schiedam

Energiek Schiedam maakt zich hard voor een energieneutrale stad in 2030, maar liever eerder. We doen dit door duurzame energieprojecten te realiseren, door mensen met een hart voor duurzaamheid bij elkaar te brengen en de gemeente te ondersteunen. Meedoen? Neem dan contact met ons op. Samen werken we aan een energieneutraal Schiedam!