default_mobilelogo
Vorig jaar organiseerde Energiek Schiedam een eerste inspiratiesessie (toen nog onder de titel Energie Café) duurzame energie voor leden en niet-leden. De eerste inspiratiesessie smaakte meteen al naar meer. Op woensdag 25 april kwam er daarom een groep geïnteresseerden bij elkaar in het Energie Café op de Hoogstraat 155 om na te denken over een vervolg.

Het was een inspirerende bijeenkomst, waarbij de aanwezigen (Fred, Herman, Ron, Arjan, Johan, Dolf en Krispijn) hun ideeën de vrije loop lieten en aangaven welk beeld ze bij een inspiratiesessie hebben. Het resultaat daarvan zie je hieronder.

Ook werden er concrete vervolgacties afgesproken:
  • Volgende keer werkt ieder een idee van een ander deelnemer verder uit;
  • Voor de zomer proberen we een eerstvolgende inspiratiesessie duurzame energie voor bewoners van Schiedam te organiseren;
  • Na de zomervakantie willen we een inspiratiesessie over het nieuwe collegeakkoord organiseren;
  • We gaan samen met de G1000 Schiedam werken om in het najaar een G1000 rond het thema duurzaamheid te organiseren.
De werkgroep komt op 23 mei om 20u weer bij elkaar in het Energie Café op de Hoogstraat 155. Wil je meedoen en denken met de organisatie, of heb je een idee voor de invulling van de inspiratiesessies? Stuur een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

uitkomsten inspiratiesessies

Over Energiek Schiedam

Energiek Schiedam maakt zich hard voor een energieneutrale stad in 2030, maar liever eerder. We doen dit door duurzame energieprojecten te realiseren, door mensen met een hart voor duurzaamheid bij elkaar te brengen en de gemeente te ondersteunen. Meedoen? Neem dan contact met ons op. Samen werken we aan een energieneutraal Schiedam!